Tähän asti tämä mahtava lahjoituskampanja on kerännyt yhteensä jo yli 1 400 000 euroa.

Tällä summalla on voitu toteuttaa viime vuosina seuraavat toimenpiteet:

 • Lämmin ruoka päivittäin 1000 lapselle ja koululaiselle Bujumburassa (Burundissa)
 • Sisäoppilaitoksen ja 7 makuusalin rakentaminen tytöille,
 • Neljän uuden verstastilan rakentaminen puusepäntöitä/sähköasennustöitä varten
 • Jätevesi- ja pienvedenpuhdistamon rakentaminen
 • Ympäristötutkimuksen teko
 • Paksumpi betonikerros rakennuksen ensimmäisiin kerroksiin
 • sekä useampien metalliovien asentaminen

Happy Dogin avulla lapset ja nuoret Kigalissa voivat valmistautua itsenäiseen elämään ja katsoa eteenpäin turvalliseen tulevaisuuteen.

Happy Dog tukee koulua ja ammattikoulutuskeskusta Kigalissa, Ruandan pääkaupungissa, ja SOS-lapsikylää Burundissa. Näin nuorille ihmisille mahdollistetaan itsenäisen elämän alku ja orvoille tarjotaan uusi kotipaikka.

Myös sinä voit auttaa

Tue myös sinä "Tulevaisuus Afrikassa" -aloitetta ostamalla Happy Dog Supreme Sensible Africa -tuotetta!*

• Vain yksi eläinperäinen proteiinilähde

• Gluteenittomia perunoita

• EI sisällä viljaa

* Happy Dog lahjoittaa jopa 1,30 euroa jokaisesta myydystä Africa-pakkauksesta (1 kg:sta lähtien)

Verband für das Deutsche Hundewesen (lyhyesti: VDH), saksalaisen koira-alan liitto on kaikkien koiranomistajien johtava edunvalvoja Saksassa – ensimmäinen osoite koiran kanssa elämistä, koiraurheilua ja koirien kasvattamista koskevissa asioissa.

Me Happy Dogilla työskentelemme tiiviisti yhdessä VDH:n kanssa ja tuemme sitoutumisellamme säännöllisesti yhdistyksen kampanjoita ja tapahtumia.

 

 

Vuosittain on kesäkuun alussa maanlaajuisesti koirienpäivä. Sitä vietetään asiaankuuluvasti sadoilla koirajärjestöjen, eläinlääketieteellisten laitosten ja monien muiden järjestöjen järjestämillä tilaisuuksilla.

Happy Dog tukee VDH:n virallisena kumppanina joka vuosi tapahtumien järjestäjiä heidän toimissaan anteliaalla määrällä ruokanäytteitä, jotka voidaan jakaa kaikille osallistujille.

Koiran päivä vuonna 2016 on 5. kesäkuuta.

Vastuu ihmisestä, eläimestä ja ympäristöstä – se on Georg Müllerille, baijerilaisen perheyrityksemme omistajalle ja toimitusjohtajalle erittäin tärkeää. "Ympäristönsuojelu on yrityksessämme tärkeä tavoite. Haluamme keventää ympäristöön kohdistuvaa rasitusta ja suojata sitä, mikä on velvollisuutemme tulevia ihmis- ja eläinsukupolvia kohtaan", sanoo hän.

Viime vuosina on jo toteutettu erilaisia toimenpiteitä:

 • Aurinkokennolaitteiston (80 Kwp) rakentaminen vihreän sähkön tuottamista varten

 • Tuotanto yhdessä kondensaatin kierrätyslaitteistolla veden ja energian säästämiseksi

 • Tuotantolaitteistot ovat aina uusimmalla ympäristöteknisellä tasolla

 • Kuljetuspakkauksina käytetään ainoastaan 100 % kierrätyspaperista koostuvia kartonkituotteita

Jopa 80 % raaka-aineistamme ostamme lähiympäristöstä, pitkät kuljetusmatkat jäävät pois ja ympäristön kuormitus vähenee

The Billion Tree Campaign
The Billion Tree -kampanja - Growing Green

Happy Dog tukee Plant for the Planet -kampanjaa: Vuoden 2011 alusta lähtien investoimme 5 senttiä pakkausta kohti metsien metsittämiseen – sen avulla voidaan vuosittain istuttaa noin 2 500 puuta.

Projekti "Plant for the Planet" ja erityisesti "The Billion Tree Campaign" -kampanja (suomeksi: 1 miljoonan puun kampanja) pyrkii istuttamaan jokaiseen maapallon maahan miljoona puuta.

Tämän kampanjan käynnisti silloin 9-vuotias Felix, joka oli törmännyt läksyjä tehdessään kenialaiseen Nobelin rauhanpalkinnon saajaan, Wangari Maathaihin. Ympäristöaktivistina hän oli istuttanut 30 vuodessa 30 miljoonaa puuta sitoakseen hiilidioksidia ja pysäyttääkseen ilmaston lämpenemisen.

Esimerkiksi Kuala Gulassa, Malesiassa istutetaan erään kouluprojektin puitteissa mangroveita. Mangrovemetsät ovat siellä elintärkeitä kaloille, katkaravuille, ravuille ja äyriäisille, uhatuille villieläimille ja lintulajeille, kasvimaailman monimuotoisuudelle sekä suojana myrskyjä ja tsunameja vastaan.

Zoo Augsburg
Augsburgin eläintarhan sponsori

Happy Dog on yksi Augsburgin eläintarhan pääsponsoreista.

Toimimme aktiivisesti eläinten lajinmukaisen tarhauksen puolesta ja tuemme siksi Augsburgin eläintarhaa.

 

 

Jotta eläintarhan eläimiä voitaisiin tarhata mahdollisimman lajille sopivalla tavalla, tarvitaan monia toimenpiteitä: Ihanteellisesti suunnitellut tarhat, yksittäisten eläinlajien yksilöllinen puuhastelu ja eläinten lajinmukainen ruokinta ovat vain muutamia esimerkkejä siitä, mitä uudenaikaiset eläintarhat nykyään ottavat huomioon.

 

Jotta tällaiset toimenpiteet voitaisiin rahoittaa, eläintarha tarvitsee taloudellista tukea sponsoreilta.

Happy Dog tukee projektia "Dogs & Storks" sekä jatkoprojektia "The Dog & Baby Connection", joiden tavoitteena on lisätä vastasyntyneiden ja pikkulasten turvallisuutta koirallisissa talouksissa ja vähentää niiden koirien määrää, joista luovutaan perheenlisäyksen vuoksi. Happy Dogin tuella voidaan tarjota maksuttomia luentoja raskaana oleville koirien omistajille.

Ohjelman tavoitteita ovat:

 • Lisätä vastasyntyneiden turvallisuutta koiran omistavissa talouksissa.

 • Vähentää tulevien ja tuoreiden vanhempien huolia ja epävarmuutta opastamalla.

 • Vähentää sellaisten koirien määrää, jotka annetaan pois perheenlisäyksen vuoksi.

 • Tukea perheitä harmonisen arjen luomisessa vauvan ja koiran kanssa.

Mikä tekee "Dogs & Storks" -ohjelmasta ja sen jatko-ohjelmasta "The Dog & Baby Connection" niin ainutlaatuisen?

Kaikki sisällöt perustuvat tieteellisiin analyyseihin, käyttäytymistieteeseen ja moderniin eläinkoulutukseen ja niitä jakavat yli 130 luennoitsijaa Amerikassa, Australiassa, Aasiassa ja Euroopassa.

Saksassa, Itävallassa ja Sveitsissä näitä molempia ohjelmia koordinoi Mag. Bina Lunzer, sertifioitu CBST.

Lisätietoja näistä ohjelmista löytyy myös kotisivulta:

www.familiemithund.info ja www.familypaws.com

Happy Dog tukee monien eri lajien aktiivisia koiraurheilijoita. Lisäksi menestyksekkäät kasvattajat käyttävät ruokintaan laadukkaita tuotteitamme jo vuosikymmeniä ja antavat näin arvokkaan panoksen lukemattomiin sijoituksiin maailman tärkeimmissä kilpailuissa ja näyttelyissä.

 

 

Sled dogs
Vetokoirat

Happy Dog tukee laajalti vetokoirajoukkueita esim. materiaalivarustein ja sponsorirahoilla. Kehitämme myös erityisiä ruokalaatuja, jotka mahdollistavat vetokoirille ihanteellisen suorituskyvyn.

Jugendteam
Nuorisotiimi

Happy Dog kannustaa jo vuosia koiraurheilun parissa aktiivisia lapsia ja nuoria. He osallistuvat eri lajeihin – kilpailevat muun muassa shetlanninlammaskoira, noutaja tai paimenkoira kumppaninaan, osallistuvat maailmanmestaruuskisoihin, Saksan mestaruuskisoihin sekä lukemattomiin erikoistapahtumiin.

Happy Dog Hundefutter unterstützt Rassehunde Ausstellungen
Me ruokimme maailman parhaita

Happy Dog -tuotteilla on arvokas osuus maailman suurimman rotukoiranäyttelyn, Saksan SV-Bundessiegerzuchtschaun, SV-Bundessiegerprüfungin ja muden kansallisten ja kansainvälisten kisojen lukemattomissa sijoituksissa.

Haku