• 100-prosenttisesti viljaton koostumus
  • Eläinlääkärien suosittelema
  • Sisältää vain herkullista ankkaa*

Sensible France

Vie koirasi makumatkalle

Ensiluokkainen täysravinto Happy Dog Sensible France on täysipainoinen kokonaisuus herkullista ankkaa ja laadukasta perunaa. Tarkasti harkittu kokonaisuus huolehtii siitä, että koirasi saa ravinnosta kaiken sen, mitä se tarvitsee. Koirasi saa tärkeimmät eläinperäiset proteiinit ankasta – 100-prosenttisesti sopivassa muodossa. Laadukkaasta perunasta lemmikkisi saa riittävästi energiaa leikkiin ja liikuntaan. Arvokkaat ja välttämättömät omega-3- ja omega-6-rasvahapot tekevät koirasi turkista kauniin ja kiiltävän. Sensible France -kuivaruoka tekee terveellisen ja kokonaisvaltaisen ravinnon tarjoamisesta helppoa. Avaa säkki, täytä ruokakuppi ja anna karvaisen ystäväsi herkutella.

Täysikasvuisille herkkusuille ja erityisen herkille koirille

Onko koirasi ravinnon suhteen herkkä tai onko sillä jälleen kerran vatsanväänteitä? Viljaton koostumus on paras vaihtoehto tiedostavaan ja vatsaystävälliseen koiranruokintaan. Jopa eläinlääkärit suosittelevat sitä ruoka-aineyliherkkyyksissä. Happy Dog Sensible France on erinomainen valinta vähintään 11 kg painaville suurten ja keskikokoisten rotujen täysikasvuisille koirille.


Vain parasta – made with Love in Germany

Emme käytä laisinkaan keinotekoisia väri- tai makuaineita. Ruokakuppiin eivät myöskään löydä tietään säilöntäaineet tai soija. Miten on lisätyn sokerin laita? Myöskään sitä emme käytä. Käyttämämme ainekset ja raaka-aineet ovat huolellisesti valittuja. Premium-luokan täysravinto valmistetaan baijerilaisessa perheyrityksessämme Saksassa erittäin tiukan laadunvalvonnan alaisena. Näin pystymme valvomaan, että ruoan laatu pysyy samana ja erittäin korkeatasoisena.

*Sisältää vain yhden ainoan eläinperäinen proteiinin lähteen, ankan.

Täältä voitte ostaa Happy Dogia


12,5 kg

4 kg

1 kg

300 g

Kuinka ruokin oikein?

Koostumus
Perunahiutale*, ankkaproteiini* (23 %), auringonkukkaöljy, juurikasmelassileike* (sokeriton)*, perunaproteiini*, maksahydrolisaatti, rapsiöljy, omenapulppa* (0,8 %), merisuola, hiiva* (uutettu); *), kuivattu, metabolisoitava energia: 1475 KJ/100 g; 3520 kcal/kg
Ravintoaineet
Raakaproteiini 20.0%, raakarasva 10.0%, raakakuitu 3.0%, hehkutusjäännös 6.5%, kalsium 1.25%, fosfori 0.9%, natrium 0.35%, kalium 0.7%, magnesium 0.1%, omega-6-rasvahapot 2.6%, omega-3-rasvahapot 0.3%
Lisäaineet
A-vitamiini (3a672a) (IU) 12000 IU, D3-vitamiini (3a671) (IU) 1200 IU, E-vitamiini (all-rac-alfa-tokoferoliasetaatti 3a700) 75 mg, B1-vitamiini (tiamiinimononitraatti 3a821) 4 mg, B2-vitamiini (riboflaviini) 6 mg, B6-vitamiini (pyridoksiinihydrokloridi 3a831) 4 mg, biotiini (3a880) 575 mcg, kalsium-d-pantotenaatti (3a841) 10 mg, niasiini (3a314) 40 mg, B12-vitamiini 70 mcg, hivenaineita/kg: rauta (rauta(II)sulfaatti; monohydraatti (3b103) 120 mg, kupari (E4; kupari(II)sulfaatti; pentahydraatti) 12 mg, sinkki (sinkkioksidi 3b603) 95 mg, mangaani (mangaani(II)oksidi 3b502) 14 mg, jodi (kalsiumjodaatti; vedetön 3b202) 1.5 mg, seleeni (E8; natriumseleniitti) 0.14 mg, aminohappoja/kg: DL-metioniini (3c301) 3200 mg
Ruokintataulukko

Kuinka ruokin oikein?

Ihannepaino
Normaali tarve (1 tunti liikuntaa päivässä)
Kohonnut tarve (3 tunti liikuntaa päivässä)
11 165 g 185 g
15 kg 210 g 230 g
20 kg 260 g 290 g
25kg 310 g 340 g
30 kg 355 g 390 g
35 kg 400 g 440 g
40 kg 440 g 485 g
45 kg 480 g 530 g
50 kg 520 g 575 g
60 kg 600 g 660 g
70 kg 675 g 740 g
80 kg 745 g 815 g

Tarjoa ruoka kuivana tai kaada sen sekaan lämmitettyä (noin 60-asteista), raikasta vettä ja anna imeytyä muutamia minuutteja. Pidä raikasta juomavettä jatkuvasti tarjolla. Jos tarjoat välipaloja tai muita lisätuotteita, on ruoan määrää vähennettävä. Yksilöllisten aineenvaihdunnan erojen vuoksi päiväannosta voidaan pienentää jopa 15 prosentilla, jos koiralla on taipumusta ylipainoon.


Expert:

Andrea Göbel

eläinlääkäri Happy Dog -palvelukeskuksessa

Asiantuntijavinkkejä
Kiinnitä herkkien koirien ravinnossa laadukkaan ruoan lisäksi huomiota myös koirasi herkkujen laatuun ja koostumukseen. Epäsopivat välipalat saattavat jälleen tuhota soveltuvalla ruoalla saavutettavan menestyksen.

Meidän palvelu:

Happy Dog Service Center
Africa

Afrikkalainen strutsi ainoana eläinperäisenä proteiinilähteenä. Ei sisällä viljaa - sisältää gluteenittomia perunoita. Eläinlääkärin suosittelema ravintoaineyliherkkyyksissä ja allergioissa.

Africa

Epätavallisen maukas Super-Premium-täysravinto Happy Dog Africa on ihanteellinen kaikille vaativille herkkusuille, jotka etsivät jotakin erityistä tai ovat erittäin valikoivia. Se soveltuu myös erityisesti keskisuurten ja suurten rotujen ravinnon suhteen herkille koirille ja niiden erityisiin tarpeisiin: Happy Dog Africa yhdistää strutsin & perunan ainutlaatuiseksi reseptiksi.

Produktdetail
Montana

Sisältää ravitsevaa hevosta ja hienoja perunoita ja on ihanteellinen herkkusuille, herkille koirille ja ruoka-aineherkkyyksissä.

Montana

Viljattoman reseptin avulla lähetät koirasi todelliselle nautintoretkelle. Ravitsevaa hevosta ja perunoita sisältävän ainutlaatuisen koostumuksensa ansiosta tämä Premium-luokan täysravinto soveltuu ihanteellisesti ruoka-aineherkkyyksissä - eläinlääkärien suosittelema.

Produktdetail
Ziege Pur

Täysravinto koirille. 100 % eläinperäistä proteiinia vastateurastetusta vuohesta. Ekstra-annos vitamiineja.

Ziege Pur

Vuohi-märkäruoka valmistetaan pelkästä vastateurastetusta vuohesta, se ei sisällä soijaa, kasviperäisiä lisiä eikä väri- tai säilöntäaineita. Soveltuu erinomaisesti allergioihin, vaihtoehdoksi barffaukseen tai sekoitettavaksi.

Produktdetail

Happy Dog Supreme Sensible France

Makunautinto vaativille ja herkkuja rakastaville koirille

Sensible France on laadukas kuivaruoka vähintään 11 kg painaville suurten ja keskikokoisten rotujen täysikasvuisille koirille. Tasapainoinen koostumus on sovitettu juuri koirasi tarpeisiin. Ruoka ei ainoastaan maistu hyvälle, vaan koirasi saa siitä kaiken tarvitsemansa. Tärkeänä eläinperäisten proteiinien lähteenä on herkullinen ankka. Laadukas peruna toimii täydellisenä energianlähteenä myös aktiivisille koirille. Tämän ainutlaatuisen premium-ravinnon viimeistelevät arvokkaat omega-3- ja omega-6-rasvahapot.

Rakastaako nelijalkainen ystäväsi vaihtelua? Kokeile myös muita viljattomia Supreme-tuotteita: gluteenitonta Africaa, joka sisältää eksoottista strutsia, herkullista Montanaa, joka sisältää hevosta sekä perunaa ja kalaa sisältävää Sensible Karibikia. Pienten rotujen koirille löytyy erikseen oma vaihtoehtonsa, Mini France, jonka nappulakoko on pienempi. Happy Dog tarjoaa myös maksutonta ja henkilökohtaista neuvontapalvelua, josta saat apua juuri oikean kuivaruoan ja sopivan ruokintamäärän valintaan. Ota rohkeasti yhteyttä!