• Ainutlaatuinen koostumus sisältää hevosta
  • Ei sisällä viljaa, gluteeniton
  • Eläinlääkärien suosittelema ruoka-aineyliherkkyyksissä

Mini Montana

Erityisen herkullinen, erityisen vatsaystävällinen

Super-Premium-luokan täysravinto Happy Dog Mini Montana soveltuu hevosta ja perunaa sisältävän hienon ja ainutlaatuisen koostumuksensa ansiosta ihanteellisesti herkkusuille tai nirsoille herkille koirille. Harvinaisen proteiinilähteen ansiosta kuivaruoka soveltuu lisäksi myös ihanteellisesti ruoka-aineherkkyyksistä kärsiville koirille - eläinlääkärien suosittelema. Viljaton ja gluteeniton resepti on helposti sulava ja ehdoton makuelämys.

Pienet puristeet on optimoitu pienille koiraroduille ja ne auttavat koiraasi puremaan ja sulattamaan tämän herkullisen täysravinnon helpommin. Ne ovat juuri oikeita pienille herkkusuille. Sen sisältämät Omega-3- ja -6-rasvahapot huolehtivat terveestä ihosta ja kiiltävästä turkista. Happy Dog Mini Montana on ihanteellinen pienten rotujen täysikasvuisille koirille 11 kg:aan asti.


Täältä voitte ostaa Happy Dogia


300 g

1 kg

4 kg

Kuinka ruokin oikein?

Koostumus
Peruna*, hevosproteiini* (17,5 %), perunaproteiini*, auringonkukkaöljy, juurikasmelassileike* (sokeri poistettu), maksahydrolisaatti, rapsiöljy, omenarapa* (1,3 %), natriumkloridi, hiiva* (uutettu);*) kuivattu. Metabolisoitava energia: 1480 KJ/100 g; 3540 Kcal/kg
Ravintoaineet
raakaproteiini 24.0%, raakarasva 12.0%, raakakuitu 2.5%, hehkutusjäännös 10.0%, kalsium 1.6%, fosfori 1.2%, natrium 0.4%, kalium 0.8%, magnesium 0.1%, Omega-6-rasvahapot 5.0%, Omea-3-rasvahapot 0.6%
Lisäaineet
Vitamiineja/kg: A-vitamiini (3a672a) 12000 I.E., D3-vitamiini (3a671) 1200 I.E., E-vitamiini (all rac-alfa-tokoferoliasetaatti 3a700) 75 mg, B1-vitamiini (tiamiinimononitraatti 3a821) 4 mg, B2-vitamiini (riboflaviini) 6 mg, B6-vitamiini (pysidoksiinihydrokloridi 3a831) 4 mg, biotiini (D(+)-biotiini 3a880) 575 mcg, kalsium-D-pantotenaatti (3a841) 10 mg, niasiini (3a314) 40 mg, B12-vitamiini 70 mcg, koliinikloridi (3a890) 60 mg, tauriini (3a370) 500 mg, hapettumisenestoaine; kasviöljyperäiset tokoferoliuutteet 1b306(i). Hivenaineita/kg: rauta (rauta(II)sulfaatti; monohydraatti 3b103) 130 mg, kupari (E4; kupari(II)sulfaatti; pentahydraatti) 13 mg, sinkki (sinkkioksidi 3b603) 110 mg, mangaani (mangaani(II)oksidi; 3b502) 16 mg, jodi (kalsiumjodaatti; vedetön 3b202) 1.5 mg, seleeni (E8; natriumseleniitti) 0.15 mg, aminohapot/kg: DL-metioniini (3c301) 3200 mg
Ruokintataulukko

Kuinka ruokin oikein?

Ihannepaino
Normaalitarve
Lisääntynyt tarve
1 kg 25 g 35 g
2 kg 45 g 50 g
3 kg 60 g 70 g
4 kg 75 g 85 g
5 kg 90 g 100 g
6 kg 100 g 120 g
8 kg 125 g 145 g
10 kg 150 g 170 g

Kuivana tai kaada päälle lämmitettyä raikasta vettä (n. 60 astetta Celsius) ja anna vetäytyä muutamia minuutteja. Pidä raikasta juomavettä jatkuvasti saatavilla. Jos annetaan lisäksi välipaloja tai muita lisätuotteita, ruokamäärää on vähennettävä. Koirien yksilöllisistä aineenvaihduntaeroista johtuen voidaan ilmoitettua päivittäistä määrää vähentää korkeintaan 15 %, jos koiralla on taipumusta ylipainoon.


Expert:

Andrea Göbel

eläinlääkäri Happy Dog -palvelukeskuksessa

Asiantuntijavinkkejä
Pienet koirat ovat usein nirsoja ruoan suhteen. Laadukas kuivaruoka minipuristeina, jotka on sovitettu pienille leuoille, hyväksytään yleensä mielellään.

Meidän palvelu:

Happy Dog Service Center
Mini Piemonte

Soveltuu täysikasvuisille korkeintaan 10 kg painaville koirille, erityisen pieni nappula. Ei sisällä viljaa, gluteiinia eikä perunaa. Ankan ja merikalan lihaa sekä sisäelimiä yhdistettynä arvokkaaseen jalokastanjaan.

Mini Piemonte

Poikkeuksellisen herkullinen super-premium-täysravinto Happy Dog Mini Piemonte sisältää korkealaatuista ankan ja merikalan lihaa ja sisäelimiä. Aivan erityiseksi koostumuksen tekee italialainen jalokastanja. Kuivaruoka sopii erikoispienen nappulakokonsa ansiosta erityisen hyvin ruoka-aineyliherkkyyksistä kärsiville koirille.

Produktdetail
Ente Pur

Täysravinto koirille. 100 % ankkaa - yksi proteiinilähde. Ihanteellinen ravintoaineyliherkkyyksissä ja allergioissa.

Ente Pur

Koirien Happy Dog Ente Pur -märkäruoka valmistetaan yksinomaan kotimaista, teurastuoretta ankkaa käyttäen, ilman soijaa, ilman kasvipohjaisia lisiä tai väri- ja säilöntäaineita.

Produktdetail
Büffel Pur

Täysravinto koirille. 100 % puhvelia - yksi proteiinilähde. Ihanteellinen ravintoaineyliherkkyyksissä ja allergioissa.

Büffel Pur

Happy Dog Büffel Pur -märkäruoka valmistetaan yksinomaan kotimaista, teurastuoretta puhvelia käyttäen, ilman soijaa, ilman kasvipohjaisia lisiä tai väri- ja säilöntäaineita.

Produktdetail

Happy Dog Supreme Sensible Mini Montana

Hyvä koiranruoka pienten koirarotujen herkille koirille

Premium-laatuisen Happy Dog Supreme Sensible Mini Montana -kuivaruokamme ansiosta syötät erityisesti herkille koirille juuri oikeaa ruokaa. Koirien kuivaruoka, joka sisältää herkullista hevosta ja hienoja perunoita, soveltuu erinomaisesti vaativille herkkusuille ja herkille koirille. Eläinlääkärit suosittelevat viljatonta ja gluteenitonta reseptiä ruoka-aineherkkyyksissä. Kuivaruoan ravintoainepitoisuus on kohdistettu erityisesti pienille koiraroduille.

Rakastaako nelijalkainen ystäväsi vaihtelua? Kokeile myös muita Supreme Mini -tuotteitamme: gluteeniton ja viljaton kuivaruoka Mini Africa sisältää eksoottista strutsia;, Mini Irland lohta ja kaniinia, gluteeniton kuivaruoka Mini Adult sovitetulla puristekoolla ja vähärasvaisempi Mini Light pienille koirille, jotka ovat taipuvaisia ylipainoon. Suuremmille koirille tarjoamme Africa-, Irland- ja Neuseeland-ruokia myös sovitetulla ravintoainepitoisuudella. Jotta tietäisit tarkasti, mikä kuivaruoka on sinun koirallesi se oikea ja kuinka paljon koirasi sitä tarvitsee, Happy Dog tarjoaa lisäksi maksutonta ja henkilökohtaista koiranruokaneuvontaa. Ota meihin yhteyttä!