• Valikoitua proteiinia: 100 % lohta
  • Ei sisällä viljaa, soijaa, tai lisättyä sokeria
  • E-vitamiinilisä parempaan vastustuskykyyn
  • Sopii erityisen hyvin ruoka-aineallergioissa

Lachs Pur

100 % lohta. 0 % kasviperäisiä lisiä.

Happy Dog Lachs Pur -koiran märkäruoka tuo luonnon ruokakuppiin! Korkealaatuinen koiran märkäruoka sisältää 100 prosenttia vastapyydetyn lohen lihaa ja kalaperäisiä sivutuotteita (sydäntä, keuhkoja, maksaa ja kurkunpäätä) . Lisäksi ruoka on täydennetty elintärkeillä vitamiineilla ja kivennäisaineilla. Se ei sisällä soijaa tai muita kasviperäisiä lisiä, proteiinin lähteitä on vain yksi. Kenelle Lachs pur sopii? Se soveltuu kaiken rotuisten täysikasvuisten koirien ruokintaan, herkkien, ruoka-aineyliherkkyyksistä kärsivien koirien ruokintaan sekä allergioissa. Toiveena kuituja? Lachs pur voidaan tarjota erinomaisesti yhdessä koiranruokahiutaleiden Flocken Mixer kanssa. Kaikin puolin terveelliseen koiranruokintaan. Maistuvaa vaihtelua Kokeile myös koirallesi muita herkullisia märkäruokavalmisteita. Tutustu lisäksi viljattomaan koiranruokaan, joka sisältää runsaasti lihaa.

Täältä voitte ostaa Happy Dogia


200 g

400 g

800 g

Kuinka ruokin oikein?

Koostumus
Kalaa ja kalaperäisiä sivutuotteita (hienonnettu lohi)* (23012000), kivennäisaineita. * Saattaa sisältää valmistustavasta johtuen pieniä määriä muita proteiineja. Metabolisoitava energia: 605 KJ/100g; 1450 Kcal/kg
Ravintoaineet
raakaproteiini 9.6%, raakarasva 6.2%, hehkutusjäännös 2.4%, raakakuitu 0.3%, kosteus 80.0%
Lisäaineet
Vitamiineja / kg: A-vitamiini (3a672a) 20 mg, D3-vitamiini (E671) 10 mg, E-vitamiini (all-rac-alfa-tokoferoliasetaatti 3a700) 0.5 mg, B1-vitamiini (tiamiinimononitraatti 3a821) 25 mg
Ruokintataulukko

Kuinka ruokin oikein?

Koiran paino
Päivittäinen lihantarve
2 kg 110 g
5 kg 300 g
7.5 kg 400 g
10 kg 600 g
20 kg 900 g
30 kg 1200 g
40 kg 1400 g
60 kg 1800 g

Tölkki voidaan käyttää ruoaksi sellaisenaan ja se soveltuu myös ihanteellisesti sekoitettavaksi Happy Dog FlockenMixerin tai Happy Dog -kuivaruoan kanssa. Ohje ruokintaan pelkästään märkäruoalla: Ohjeet ovat suuntaa-antavia. Yksilöllinen tarve riippuu koiran iästä, rodusta, painosta aktiivisuutasosta ja pito-olosuhteista. Tarjoa huoneenlämpöisenä ja huolehdi, että tarjolla on aina tuoretta vettä.


Expert:

Andrea Göbel

eläinlääkäri Happy Dog -palvelukeskuksessa

Asiantuntijavinkkejä
Koirien Happy Dog -märkäruoka on ihanteellinen sekoitettavaksi Happy Dog FlockenMixer -hiutaleisiin!

Meidän palvelu:

Happy Dog Service Center
Wild Pur

Täysravinto koirille. 100 % riistaa - yksi proteiinilähde. Ihanteellinen ravintoaineyliherkkyyksissä ja allergioissa.

Wild Pur

Happy Dog Wild Pur -märkäruoka valmistetaan yksinomaan kotimaista, teurastuoretta riistaa käyttäen, ilman soijaa, ilman kasvipohjaisia lisiä tai väri- ja säilöntäaineita.

Produktdetail
Strauß Pur

Täysravinto koirille. 100 % eläinperäistä proteiinia teurastuoreista strutseista. Sisältää lisäannoksen vitamiineja.

Strauß Pur

Märkäruokamme Strauß Pur valmistetaan yksinomaan teurastuoreesta strutsista, ilman soijaa, ilman kasvipohjaisia lisiä tai väri- ja säilöntäaineita. Ihanteellinen allergioissa, vaihtoehtona barffaukselle tai sekoitettavaksi.

Produktdetail
Flocken Mixer

Täydennyshiutale lihaan sekoitettavaksi. 5 viljalaatua, vihanneksia ja välimerenyrttejä. Arvokkaita vitamiineja ja mineraaleja.

Flocken Mixer

Happy Dog FlockenMixer ovat ihanteellisia koirahiutaleita lihaan sekoitettavaksi.

Produktdetail

Happy Dog Lachs Pur

Erityisen runsaasti lihaa sisältävä märkäruoka

Etsitkö parasta koiranruokaa ilman viljaa, ilman väriaineita ja ilman säilöntäaineita? Happy Dog Lachs Pur -koiran märkäruoka tuo luonnon ruokakuppiin! Korkealaatuinen koiran märkäruoka valmistetaan 100 % vastapyydetyn lohen lihasta ja sisäelimistä ja se sisältää tärkeitä vitamiineja sekä kivennäisaineita. Se ei sisällä soijaa tai muita kasviperäisiä lisiä, proteiinin lähteitä on vain yksi. Sen vuoksi se soveltuu erinomaisesti herkkien koirien ruokintaan, ruokayliherkkyyksissä ja allergioissa. Toiveena kuituja? Lachs Pur voidaan tarjota erinomaisesti yhdessä koiranruokahiutaleiden Flocken Mixer kanssa. Kaikin puolin terveelliseen koiranruokintaan. Pitääkö koirasi vaihtelusta? Kokeile myös muita runsaasti lihaa sisältäviä koiranruokiamme viljattomat koiranruoat. Hemmottele nelijalkaista ystävääsi seuraavilla tuotteilla: Wild Pur, Rind Pur, Lamm Pur oder Truthahn Pur.